morjens!

12.09.2017 kl. 11:42

 

välkommen till mitt lilla krypin. de flesta av er är säkert gamla läsare, vänner och bekanta till mig men - om det nu skulle råka sig vara någon ny som hittat hit måste man väl ändå presentera sig.

mitt namn är natalie. jag är finlandssvensk enda in i märgen. föddes i kristinestad, har hjärtat i vasa och kroppen i åbo. här studerar jag första året på universitetet, närmare bestämt på litteraturvetenskapslinjen. brukar kalla mig feminist och har en förkärlek för vin, tatueringar, katter och koalor och fladdermusar, parenteser, cupcakefrosting, att skriva, att läsa, att fika, att skratta, koffein, håkan hellström, indierock och lana del rey (helst på vinyl ju, är lite mormoraktig och gillar allt som inte är från detta årtusende).

har så länge jag kan minnas bloggat på blogg.se (min gamla blogg finns att läsas här) men nu kände jag för en riktigt ordentlig nystart och att stödja finlandssvenskt ska man ju självklart göra, så hej ratata.

på denna kreativa frizon kommer ni finna vardagsfragment, skriverier, funderingar och inspirerande ting. egentligen lite vad som helst som jag känner för att dela med mig dyker upp här. hoppas att ni kommer trivas!

förresten, en alektopat är en person som inte kan bestämma sig. det fick bli det nya namnet på min blogg efter att jag cirka tio gånger bytt adress - nu har jag levt med detta namn i över tre år och planerar inte att byta det. ;)

 

 

en tjugoett år gammal finlandssvensk filur som lever livet i åbo var hon studerar litteraturvetenskap. gillar att dansa på bord, sörpla kaffe, kattmys, lakrits, skrattgropar och doften av böcker. använder den här platsen mest i terapeutiskt syfte. och jo förresten, namnet var natalie. välkommen hit.

 

Follow