saker som gör mig glad.

26.06.2018 kl. 13:54

 

till att börja med måste jag tacka för alla fina ord om mitt förra inlägg. när jag tar upp whatsapp ser jag fullt med hjärtan och det gör mig så varm inombords. ni är så fina, tack för att ni stöttar och backar mig - det betyder så mycket. jag är såklart ännu rädd för att det också ska komma något negativt av det här, men jag känner mig inte längre ensam och jag tror att även då kommer någon stå vid min sida och backa mig. och till alla er som känner att ni vill konfrontera mig angående valet att publicera texten om min expojkvän så tycker jag att ni ska fundera över dessa tre frågor innan: är det värt det? varför tror du att jag gjorde det? tror du dig faktiskt känna personen du nu försöker beskydda?

 

det är alltså mycket på gång i livet, många känslostormar. jag försöker hålla mig uppe, hålla mig stadig, men jag är så väldigt väldigt skör just nu. jag föll med detsamma när någon jag ansåg vara min vän svek mig och gjorde mig fel nu i helgen. men även då fanns det folk runtom som tog emot mig. så tack igen. tack för hjärtan, tack för kramar och tack för att mina tårar inte skrämmer iväg er. vad jag behöver just nu är att påminnas om allt det bra i livet, även dom små sakerna - så jag bestämde mig för att göra en lista (vad annars?). det är svårt att vara positiv och tacksam i tider som dessa så jag tänker uppdatera listan vartefter jag kommer på saker. och ni får även gärna själva dela med er av sådant som gör just er glada, så sätter jag till det också.

 

bildkälla.

 

- vänner som backar en

- doften av saltvatten eller regn

- festivaler, och att jag ska på festival i övermorgon

- att sova bland nytvättade lakan

- hångel

- att lyssna på musik under en längre busstur eller skriksjunga till favoritlåtar under en biltur

- tatueringar

- böcker man bara måste sträckläsa

- kattmys och djur överlag

- picknick på bryggor eller söta drinkar på uteserveringar

- känslan av att ha allt under kontroll

- kaffe

- jordgubbar doppade i vitchoklad

- skratt, leenden och lyckorus (både hos sig själv och andra)

- när man vågar vara sig själv utan att skämmas efteråt

- färgen gul

- när du fyndar fina gamla ting

- närhet och kramar (som när någon kliar på dig)

- sommar, grönska och värme

- höst, färger och mys

- civilkurage

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

en tjugoett år gammal finlandssvensk filur som lever livet i åbo var hon studerar litteraturvetenskap. gillar att dansa på bord, sörpla kaffe, kattmys, lakrits, skrattgropar och doften av böcker. använder den här platsen mest i terapeutiskt syfte. och jo förresten, namnet var natalie. välkommen hit.

 

Follow