bloggen har flyttat!

05.08.2019 kl. 20:12


som vissa av er kanske redan vet så kommer ratata, alltså platformen jag skriver och du läser på, stänga ner den sextonde september. jag funderade ett tag kring vad jag ska göra med bloggen till näst, att börja om på ny platform kändes tungt och det kändes också fel att fortsätta skriva på min gamla blogg. jag insåg att jag knappt skriver något ändå men att jag inte ville sluta helt med bloggandet SÅ jag gjorde en tumblr.

jag kommer någon gång nu som du publicera texter där men mestadels blir det en plats vart jag slänger bilder från mitt liv - därför kommer jag tyvärr inte heller koppla den till bloglovin för ingen orkar få hundra notiser när jag laddar upp alla bilder från de senaste veckorna på samma gång. så från och med nu (eller rättare sagt från och med en månad sen) hittar ni mig på natskoliisa.tumblr.com - följ mig ni som har tumblr, bokmärka eller så hittar ni mig förstås också på instagram (här). i framtiden kanske jag hittar tillbaka till old school bloggandet, men för stunden känns det här lättast för mig.

kram ♡

 

en tjugoett år gammal finlandssvensk filur som lever livet i åbo var hon studerar litteraturvetenskap. gillar att dansa på bord, sörpla kaffe, kattmys, lakrits, skrattgropar och doften av böcker. använder den här platsen mest i terapeutiskt syfte. och jo förresten, namnet var natalie. välkommen hit.

 

Follow